Op zaterdag 4 juli organiseren de ondernemers van Terminal M een familiedag in het winkelcentrum. De hoofdrolspelers van de populaire kinder TV serie BiBaboerderij komen deze dag naar winkelcentrum Terminal M in Eindhoven. Van 12.30 uur tot 17.00 uur zijn er diverse superleuke activiteiten voor jong en oud!

De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld en elke dag gebeurt er wel iets grappigs en leerzaams. Bibi de boerin zorgt voor iedereen op de Bibaboerderij en Bart is een beetje een onhandige boer. Verder leven er op de Bibaboerderij natuurlijk ook de Didadiertjes. Samen met Bart en Bibi beleven ze de spannendste en leukste avonturen.

Wat valt er op de familiedag allemaal te beleven in Terminal M?
12.30 uur – 17.00 uur: Tractor parcours
(ruimte naast lift tegenover Shoeby)
Even lekker een stukje tractor rijden op het tractor parcours. Het parcours is afgezet met een opgeblazen boarding. Ouders kunnen achter deze boarding plaatsnemen op gepaste afstand van elkaar. (tractors worden bij iedere wisseling gedesinfecteerd)

13.00 uur & 15.00 uur: BiBaboerderij Show (podium schuin tegenover Kruidvat)
Tijdens de BiBaboerderij show kunnen de kinderen de verschillende liedjes achter elkaar mee dansen en zingen. De kinderen komen alles te weten over het leven op de boerderij. Dat wordt een groot feest!  Gedurende de middag vinden er 2 minishows van Bart en Bibi plaats.  Voor het podium wordt een speciale kids area gemaakt.  Hier zijn ouders niet toegestaan. Ouders dienen op gepaste afstand achter de koorden plaats te nemen.

14.00 uur & 16.00 uur: Meet & Greet Bart en Bibi   (podium schuin tegenover Kruidvat)
12.30 uur & 13.30 uur & 14.30 uur & 15.30 uur: Meet & Greet Kiekeboekoe en Pipapony (tegenover Sushi 123)
12.30 uur & 13.30 uur & 14.30 uur & 15.30 uur : Meet & Greet Hihahaan en Kikakip  (schuin tegenover Cafetaria Vierrijk)

Tussen de shows en Meet & Greet momenten in zal de Kids DJ met tractor gezellige en interactieve muziek draaien voor de kinderen. Wie van de kinderen danst lekker mee?

Natuurlijk zorgen de ondernemers van Terminal voor de juiste voorzorgsmaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Met betrekking tot de shows, voor het podium wordt een speciale kids area gemaakt. Hier zijn ouders niet toegestaan, zij dienen op gepaste afstand achter de koorden plaats te nemen. Tijdens de meet en greet met de figuren van de BiBaboerderij mogen de kinderen op de foto met hun boerderij helden. Ze nemen plaats op de strobalen en de figuren staan op gepaste afstand achter de kinderen. Wanneer kinderen even moeten wachten om op de foto te gaan dienen ze op de aangegeven plaatsen te staan en voldoende afstand te houden.

Kom zaterdag 4 juli gezellig met het hele gezin naar Terminal M en beleef een BiBabriljante dag!