Faciliteiten

Betaalautomaat

Pinnen kan bij de automaat in de Albert Heijn (Meerzand 6).

2 uur gratis parkeren

Onder het winkelcentrum bevindt zich een parkeergarage waar je de eerste 2 uur gratis kunt parkeren.

Oplaadpalen

In de parkeergarage bevinden zich 2 oplaadpalen. U vindt deze onderaan de roltrap naast Sushi123.

WiFi

In winkelcentrum terminal M zijn er meerdere winkel waarbij je gebruik kunt maken van gratis WiFi.

Rolstoelvriendelijk

Het hele centrum is rolstoelvriendelijk. Verder vindt u speciale ruime parkeervakken in de parkeergarage. Aan beide kanten van het winkelcentrum bevindt zich een lift. Een daarvan bevindt zich recht voor de Jumbo, de andere lift vindt u tegenover de Hema.

image
image
image
image
image

Meest gestelde vragen

Waar kan ik het beste parkeren?

Parkeren kan het beste in de overdekte parkeergarage onder het centrum. De eerste 2 uur parkeert u hier zelfs gratis. Met behulp van 2 roltrappen, 2 liften of 2 trapportalen kunt u naar boven of beneden. Winkelwagentjes kunt u beneden weg zetten. Met Tap&Go is het mogelijk om met een bankpas in en uit te rijden. Hierdoor is het niet nodig om een kaartje te nemen aan de inrit en hoeft u niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaat.

Mag mijn hond mee in het winkelcentrum?

Honden mogen, als deze aangelijnd zijn, het winkelcentrum betreden. In de winkels is het afhankelijk van de huisregels van de desbetreffende winkel of honden al dan niet zijn toegestaan. Overlast van honden is niet wenselijk.

Zijn er toiletten in het winkelcentrum?

Er zijn geen openbare toiletten in het winkelcentrum. Sommige winkels bieden als service wel de mogelijkheid om van het toilet gebruik te maken.

Is er een fietsenstalling?

Het winkelcentrum is goed te bereiken met de fiets. Het stallen van de fiets kan in de directe omgeving van een van de 3 supermarkten. U vindt daar zogenaamde nietjes. Deze hekjes staan verankerd in de bodem en eenvoudig te gebruiken voor het stallen van uw fiets.

Toch nog vragen?

Enthousiast om ons winkelcentrum
te komen bezoeken?